Facket direkt facketdirekt.nu

Integritet- och personuppgiftspolicy för LO.se

LO värnar om din integritet. Därför är vi försiktiga med att samla in information som kan kopplas till din person (personuppgifter).


Publicerad Uppdaterad

LO.se hanterar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och EUs kommande dataskyddsdirektiv GDPR (från och med 25 maj).
Här nedan beskriver vi hur vi använder personuppgifter på LO.se och i LOs övriga digitala kanaler.

Cookies

LO.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Cookies används också för att du som använder sajten ska kunna dela sidor i sociala medier.

Google Analytics

Google Analytics är ett digitalt analysverktyg som mäter besök och beteende på LO.se genom cookies. Med hjälp av Google Analytics analyserar LO.se hur besökare använder webbplatsen och hur innehållet behöver utvecklas. Den information vi får om besökare används aldrig för att spåra enskilda personer som besökt LO.se.
Läs mer om hur Google Analytics använder cookies på denna länk 

Formulär

LO.se använder formulär för att du ska kunna kontakta oss, anmäla dig till seminarier eller beställa mer information i olika frågor. När du fyller i dina kontaktuppgifter i något av våra formulär behöver du ge samtycke till behandling av personuppgifter genom att markera i en kryssruta.

Prenumerera på nyhetsbrev och pressmeddelanden

När vi skickar nyhetsbrev och pressmeddelande använder vi oss av externa tjänster som LO skrivit avtal med. Vi delar aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part.
Du kan avanmäla dig från utskick när du vill genom tydliga länkar i respektive e-postmeddelande. Vi gallrar våra kontaktlistor årligen, då inaktiva e-postadresser tas bort. Du kan dock alltid skriva upp dig igen om du vill prenumerera på nytt.

Sociala medier

Vår integritets- och personuppgiftspolicy gäller även våra sidor i sociala medier. Varje social kanal har dock egna riktlinjer för till exempel kommentarer. Läs mer i respektive kanal.

Ändringar i integritetspolicyn

Redaktionen för LO.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy genom att publicera den nya, reviderade, policyn på webbplatsen.

Vill du veta mer?

Du är välkommen att fråga eller framföra synpunkter direkt till oss. För att kontakta webbredaktionen kan du skicka e-post till info@lo.se